Overslaan naar content

Parttime/ fulltime wijkloper/sommelier restaurant

Breda, Noord-Brabant, NederlandRestaurant

Functieomschrijving

Wijn! Dat is jouw grootste passie en daar wil jij dan ook het grootste deel van de dag mee bezig zijn. De wijnkelder is jouw domein. Als Sommelier werk je daarnaast ook mee in de bediening als wijkloper.
Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van de wijnkaart. Je weet onze gasten de juiste wijnen te adviseren bij hun menukeuze en er samen met je collega’s voor te zorgen dat zij een onvergetelijk verblijf ervaren.

Als sommelier weet je het team te enthousiasmeren voor jouw passie. Je hebt een gastvrije instelling die je op natuurlijke wijze uitstraalt naar onze gasten. Het restaurantteam, dat in de topgastronomie opereert, streeft naar perfectie. Het bewaken én behouden van het serviceniveau ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Verder houd jij je bezig met het raadplegen van de keuken bij uitzonderlijke wensen van gasten, het verzorgen van wijnproeverijen en het trainen van het F&B-team op het gebied van wijnen. Ten slotte beheer je samen met jouw collega sommelier de communicatie met wijn- en drankleveranciers en bewaak je het inslagpercentage en bepaal je de verkoopprijs van dranken.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven collega met passie voor wijnen, en een gezonde dosis enthousiasme en interesse in de trends in onze branche. Iemand die in staat is om op een professionele en eigentijdse wijze invulling te geven aan deze functie.

Daarnaast verwachten wij van jou dat je beschikt over een afgeronde horeca-opleiding (minimaal niveau 3) met aanvullend een opleiding tot Sommelier. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt een commerciële instelling, een hands-on-mentaliteit en overtreft de verwachtingen van onze gasten met je servicegerichte houding.


Wat bieden wij jou?

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden:
  • salaris conform horeca CAO en passend bij je functie en ervaring.
  • flexibel rooster en werktijden
  • de mogelijkheid om heel veel te leren
  • never-a-dull-moment job
  • Aantrekkelijke personeelskortingen
  • Valk opleidingen en interne trainingenof

Apply with Indeed onbeschikbaar